Zorgverlening

Een gastvrij en liefdevol onderkomen voor u en uw dierbaren.

Niet alleen inwoners van Oudewater kunnen een aanvraag bij ons doen. Ook inwoners uit de directe omgeving zoals Haastrecht, Montfoort, Lopik, Linschoten, Driebruggen, Waarder, Polsbroek of uit een andere gemeente kunnen bij ons terecht.

KOMT U AANMERKING?

U kunt ons zelf benaderen, maar overleg met uw huisarts, ziekenhuis of thuiszorg is ook altijd mogelijk. Aanmelden door derden gaat altijd in overleg met de betrokken gast en de familie.

LEES MEER

VERBLIJFKOSTEN

De dagvergoeding van de ziektekostenverzekeraar wordt in rekening gebracht. Als de gast hiervoor geen verzekering heeft, bedraagt de vergoeding € 30,- per dag. Mochten deze kosten een onoverkomelijk bezwaar zijn, dan kunt u hierover contact opnemen met onze coördinator.

LEES MEER

DE FINANCIËLE VERANTWOORDING

Stichting Hospice Oudewater is een stichting zonder winstoogmerk. De eerste jaren zijn we gesponsord en gefinancierd door diverse sponsors: o.a. bedrijven, particulieren, organisaties als de woningbouwvereniging en de gemeente.

LEES MEER

HOE AANMELDEN?

Voor informatie en aanmelden kunt u telefonisch contact opnemen met Hospice Oudewater, bereikbaar op 0348 506803. U kunt ook een email sturen om u aan te melden of vragen te stellen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

LEES MEER

Nadere informatie

Mocht u nader geïnformeerd willen worden, dan kunt u contact met ons opnemen. Wij geven u desgewenst aanvullende, schriftelijke informatie. U kunt zich ook wenden tot de plaatselijke huisartsen, alsmede tot de verwijzend verpleegkundigen van de ziekenhuizen en verzorgingshuizen in uw omgeving.

CONTACT